Hiltje Begieneman

Mijn naam is Hiltje Begieneman. Ik ben de trainer van de individuele 1-op-1-training Notuleren op de laptop. Tijdens de training deel ik graag mijn kennis en mijn enthousiasme. Ik weet zeker dat je na afloop met meer zelfvertrouwen aan de slag gaat. Tijdens de training ga je vooral veel oefenen, zodat je daarna het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. 

2016 Foto Hiltje

Zelf notuleer ik ruim 25 jaar de meest uiteenlopende vergaderingen. Van werkoverleg en thema-avonden tot managementteamvergaderingen en vergaderingen van Raden van Commissarissen. Hierdoor heb ik veel praktijkervaring opgedaan. De training Notuleren op de laptop verzorg ik sinds 2008. Het cursusmateriaal en de inhoud van deze training worden voortdurend geactualiseerd.

Als cursist kun je alles vragen wat je wilt weten. De inhoud van de training kan precies afgestemd worden op jouw eigen praktijksituatie. Daarbij hoef je geen rekening te houden met privacygevoelige informatie of met andere cursisten die ook graag hun vragen willen stellen.Na het volgen van deze training kun je mij altijd bellen of mailen voor het beantwoorden van vragen over praktijksituaties of anderszins.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!