Greta Jordens-Snoek

Ik ben Greta Jordens, eigenaar van de Allround Support Groep en trainer van de individuele 1-op-1-training (Beter) Leren Notuleren. Ik geef deze training sinds 1999. Ik notuleer al sinds 1988 de meest uiteenlopende vergaderingen en bijeenkomsten. De kennis en ervaring die ik daarmee heb opgedaan en nog steeds opdoe verwerk ik voortdurend in mijn training, waardoor deze heel actueel blijft. Notuleren vind ik een ontzettend leuk vak en die passie deel ik graag.

Greta Oktober 2015 Groen (1)

Een aantal jaren geleden kwam ik Hiltje Begieneman tegen. Ook zij notuleert al ruim 25 jaar vergaderingen en ook zij deelt heel graag haar passie, kennis en ervaring met de cursisten. Hiltje verzorgt onze 1-op-1-trainingen Notuleren op de laptop.

Tijdens onze trainingen kunnen cursisten alles vragen wat ze willen weten en de inhoud van de training kan precies afgestemd worden op hun eigen praktijksituatie. Daarbij hoeven ze geen rekening te houden met privacy gevoelige informatie of andere cursisten die ook graag hun vragen willen stellen.

Na het volgen van de trainingen zijn wij altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen over praktijksituaties of anderszins.

Wil je een (incompany) training voor meerdere secretaresses organiseren dan kan dat uiteraard ook. Neemt gerust contact met ons op voor meer informatie hierover.

Neemt u gerust contact met ons op voor informatie!