1-op-1 notuleer VIP-programma

In 3 maanden leren notuleren als een pro!

Wil jij met meer vertrouwen efficiënter en beter notuleren?

Ben je soms wel eens onzeker of je goede notulen aflevert? Vind jij het ook zo lastig om te bepalen wat nu wel of niet belangrijk is voor het verslag? Typ je álles wat er wordt gezegd tijdens een vergadering, zodat je ‘zeker weet’ dat je in ieder geval niets hebt gemist? En ben je dan zo druk aan het typen, dat je eigenlijk niet goed meekrijgt waar de vergadering nou over gaat? 

Het liefste wil je gewoon een goed verslag schrijven wat iedereen begrijpt en waar weinig opmerkingen op terug komen.

Daar help ik je graag mee tijdens dit VIP-programma van 3 maanden.

Drie maanden lang heb je mij onder de knop als jouw sparringspartner, coach en steun en toeverlaat.

1-op-1 notuleer VIP-programma

Je notuleert al een tijdje, maar je hebt eigenlijk geen idee of je het wel goed doet. Wat moet er nou precies in de notulen staan en wat niet? Hoe maak je snel en overzichtelijk een goed verslag? Je hebt het idee dat je er veel te veel tijd aan kwijt bent en dat frustreert en levert stress op. Herken je dit? In mijn notuleer VIP-programma mag je mij 3 maanden lang het hemd van het lijf vragen en geef ik feedback op door jou gemaakte notulen. Het programma is volledig afgestemd op wat jij nodig hebt en welke vaardigheden jij wilt leren. Met tips, trucs en handige checklisten leer ik jou alle technieken om met het volste vertrouwen vergaderingen te notuleren.

Wat ga je leren?

 • Je zodanig voor te bereiden op een vergadering dat het uitwerken van de notulen eenvoudiger wordt;
 • Gericht te luisteren tijdens een vergadering, zodat je niet meer noteert dan nodig is;
 • Ontspannen te observeren;
 • Gestructureerde aantekeningen te maken waardoor het uitwerken eenvoudiger wordt;
 • En nog veel meer!

Alles om jou te leren hoe je begrijpelijke en gestructureerde notulen uitwerkt.

Verder komt aan bod

 • Gericht luisteren;
 • Soorten notulen;
 • Doelen herkennen van een agendapunt of vergadering;
 • Deelnemers aan de vergadering;
 • Voorbereiden van de vergadering;
 • Het maken van aantekeningen;
 • Het uitwerken van de aantekeningen;
 • Notuleren op de laptop; 
 • Tips voor het goed schrijven van notulen.

Hoe ziet het VIP-programma eruit

We starten met een online intake van 30 minuten, waarin je mij vertelt waar je tegen aan loopt en wat precies je wensen en je leerdoelen zijn.

Daarna plannen we 6 (online) sessies in van 1 uur verdeeld over 3 maanden. Er is dus tussentijds ruim voldoende tijd om het geleerde in de praktijk te brengen en los van de sessies mij ook nog korte vragen te kunnen stellen. 

Voorafgaand aan deze sessies stuur je mij een van de door jouw gemaakte verslagen, die ik helemaal voor je doorneem. Tijdens de online sessie spreken we dit verslag samen helemaal door en geef ik je feedback en tips.

Tijdens deze (online) sessies is er alle ruimte om alle vragen te stellen die je hebt en problemen voor te leggen die je tegen komt in je dagelijkse werk.

Voor dit programma ga ik ervan uit dat je al een paar vergaderingen hebt genotuleerd.

Je ontvangt veel handige tips en trucs en ik geef je diverse templates en checklisten die het voorbereiden op een vergadering en het uitwerken van de notulen makkelijker maken.

Tijdens de afsluitende VIP-middag op locatie, zorg ik voor een heerlijke lunch en kun je alle laatste vragen stellen.

1-op-1 notuleer VIP-programma

€ 1.997

 • De training bestaat uit:
  • elke 2 weken een (online) 1-op-1 sessie van 1 uur; in totaal 6 in 3 maanden;
  • een VIP-middag op een nader te bepalen locatie, inclusief een heerlijke lunch, waarbij je al je vragen en uitdagingen aan mij kunt voorleggen;
  • beoordeling van 6 door jou gemaakte verslagen en uitgebreide feedback hierop;
  • mogelijkheid om tussentijds korte vragen te stellen;
 • Je krijgt een uitgebreid naslagwerk met informatie, tips, checklists, templates en voorbeelden.

 

Wil jij (weer) met vertrouwen notuleren en het nog leuk gaan vinden ook? Meld je dan snel aan voor dit mooie programma, wat helemaal is afgestemd op jouw behoeften.

Trainer

Greta Jordens

Ik ben Greta Jordens. Ik verzorg de individuele 1-op-1 trainingen (Beter) Leren Notuleren.

Ik heb ruim 35 jaar ervaring met het notuleren van de meest uiteenlopende vergaderingen.

De kennis en ervaring die ik daarmee heb opgedaan en nog steeds opdoe verwerk ik voortdurend in mijn trainingen, waardoor deze heel actueel blijven.

Notuleren vind ik een ontzettend leuk vak en die passie deel ik graag.

Lylian Huisman

Onlangs heb ik een 1-op-1-training gevolgd bij de Allround Academy door Greta Jordens gegeven. Ik heb deze training als zeer prettig en effectief ervaren. Ik heb vooraf mijn knelpunten doorgegeven en daar is op een inspirerende wijze door Greta op in gegaan. Ik heb diverse tips en trucs gekregen.

Greta is een enthousiaste dame die haar passie en kennis van het notuleren goed kan overbrengen. Zij heeft ontzettend veel ervaring en dat maakt de training ook zo bijzonder. Zij speelt heel handig op verschillende situaties in en je krijgt zo een breed beeld van notuleren.

Greta, hartelijk dank voor deze training die op maat voor je gemaakt is en ik kom graag voor een andere training terug.

“Door jarenlange ervaring en haar plezier in het werk weet Greta de kneepjes van het vak uitstekend over te brengen op haar cursisten. Het handige naslagwerk dat ik mee kreeg zal ik nog vaak gebruiken.” 

Jolanda de Kok

Office Manager

Wil jij met vertrouwen efficiënter en beter notuleren?

En het nog leuk gaan vinden ook? Meld je dan aan voor dit mooie VIP-programma wat helemaal is afgestemd op jouw leerwensen.

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op 085 48 33 545 of stuur een e-mail naar info@allroundacademy.nl

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket