Wil jij kans maken op
een gratis supportsessie van 45 minuten met mij?

Wil jij met meer vertrouwen efficiënter en beter notuleren?

Vind jij het ook zo lastig om hoofd- van bijzaken te onderscheiden? Wat je nou wel en niet moet opnemen in je verslag als er een discussie plaats vindt? Schrijf of typ je álles wat er wordt gezegd tijdens de vergadering, zodat je ‘zeker weet’ dat je in ieder geval niets hebt gemist? Het liefste wil je gewoon een goed verslag schrijven wat iedereen begrijpt en waar weinig opmerkingen op terug komen.

Tijdens deze gratis supportsessie van 45 minuten denk ik graag met je mee over zaken waar je tijdens vergaderingen tegen aan loopt en geef ik je een aantal tips waarmee je direct verder kunt.

Wil je kans maken op deze gratis supportsessie? Vul dan onderstaand je gegevens in en vertel me waar je tegenaan loopt. Op elke eerste maandag van de maand deel ik via LinkedIn met wie ik aan de slag ga! Je krijgt hier ook persoonlijk bericht over.

Wat gaan we doen?

 • Je vertelt mij waar je tijdens het notuleren tegen aan loopt.
 • Ik denk met je mee en geef je direct tips waar je in de praktijk mee verder kunt.
 • We nemen een verslag wat je zelf hebt gemaakt samen door en ik geef je feedback hierover, waar je iets mee kunt voor een volgende keer. 

Ik ga er voor zorgen dat je de vergadering die je daarna moet notuleren met veel meer vertrouwen tegemoet gaat en die efficiënter kunt notuleren. 

Wil je kans maken op deze gratis supportsessie?

Vul jouw gegevens in en wie weet spreek ik je dan snel! 

   

  Wat anderen zeggen

  Lylian Huisman

  “Onlangs heb ik de 1-op-1-training gevolgd bij de Allround Academy door Greta Jordens gegeven. Ik heb deze training als zeer prettig en effectief ervaren. Ik heb vooraf mijn knelpunten doorgegeven en daar is op een inspirerende wijze door Greta op in gegaan. Ik heb diverse tips en trucs gekregen. 

  Greta is een enthousiaste dame die haar passie en kennis van het notuleren goed kan overbrengen. Zij heeft ontzettend veel ervaring en dat maakt de training ook zo bijzonder. Zij speelt heel handig op verschillende situaties in en je krijgt zo een breed beeld van notuleren. 

  Greta, hartelijk dank voor deze training die op maat voor je gemaakt is en ik kom graag voor een andere training terug.”

  Stay Allround pakket

  Get Allround pakket

  Be Allround pakket

  Stay online pakket

  Get online pakket

  Be online pakket

  Stay Connected pakket

  Get Connected pakket

  Be Connected pakket