Bedankt!

Het stappenplan met 5 stappen om met meer vertrouwen efficiënter te notuleren is naar je onderweg.

Voordat je naar je mailbox gaat, vraag ik je nog even verder te lezen.

Ik heb namelijk iets heel handigs voor je, voor een messcherpe prijs!  

Superleuk dat je mijn e-book hebt gedownload! Ik ben er echt van overtuigd dat als je weet hoe je moet notuleren en waar je op moet letten, dat notuleren dan veel gemakkelijker gaat. En misschien zelfs wel leuk wordt 😊.

Over het algemeen worden e-books een beetje gescand en dat is ook geen probleem natuurlijk, maar gun jezelf echt even om de praktische tips die ik voor je heb opgesomd even te lezen. Je hebt er echt wat aan.

Maar voordat je naar je mailbox snelt om alles te gaan lezen, wil ik dit nog even met je delen. 

Ik was 19 jaar oud en had me echt nog nóóit bezig gehouden met pensioenen… Notuleren op een laptop was nog niet van die tijd. Dus daar zat ik: schrijfblok en pen mee en zo goed mogelijk proberen op te schrijven waar ze het in hemelsnaam over hadden… In steno, zoals toen gebruikelijk was … dat ging sneller. Ik had eerlijk gezegd géén idee. Op de opleiding Management Secretaresse had ik wel les gehad in notuleren, maar zo in de praktijk viel dat toch wel héél erg tegen. En zeker over een onderwerp als pensioenen.

Handleiding (Beter) Leren Notuleren

Heb je nog niet direct behoefte aan een 1-op-1-training, maar wil je wel nóg meer weten over notuleren, dan heb ik een hele mooie aanbieding voor je: mijn handleiding (Beter) Leren Notuleren.

Deze staat vol met voorbeeldzinnen die je direct in je verslagen kunt gebruiken, handige tips, checklisten en templates. 

Speciaal als lezer van mijn e-book is de handleiding voor slechts € 17,00 van jou! Gebruik hiervoor de code UNIEK37

Eigenlijk een no-brainer, als je weet dat de handleiding uit maar liefst 64 pagina’s bestaat!

Je kunt ook kans maken op een supportsessie van 45 minuten met mij!

Hiervoor hoef je alleen maar het formulier in te vullen en een paar vragen te beantwoorden, zodat ik me even kort kan inlezen in jouw situatie en mij hierop voor kan bereiden.

In zo’n inspiratiesessie mag je me alles voorleggen en vragen stellen over dingen waar je mee zit of over twijfelt. Ik denk graag met je mee.

Voor nu wens ik je heel veel leesplezier toe met het e-book. Zijn er dingen onduidelijk voor je stuur me dan gerust een mail, of stuur een DM via Instagram of LinkedIn. Ik reageer dan zo snel mogelijk op je!

Ook vind ik het altijd superleuk om te horen of je iets hebt gehad aan mijn e-book.

Nog even voorstellen…

Hai, ik ben Greta Jordens. Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van een dochter en een zoon én trotse eigenaar van nóg een bedrijf: Allround Support. 

Al 35 jaar notuleer ik de meest uiteenlopende vergaderingen en geef ik 1-op-1 trainingen notuleren aan managementondersteuners.

Het is mijn missie om er voor te zorgen dat steeds meer managementondersteuners met meer vertrouwen efficiënter en beter gaan notuleren. Want als je eenmaal weet hoe het werkt dan kan notuleren zelfs leuk worden! En hoef je er niet meer tegenop te zien.

Ik bied diverse trainingen aan, zoals een 1-op-1 training notuleren die helemaal op maat is gemaakt én een 1-op-1 VIP-programma waarin ik 3 maanden je steun en toeverlaat ben op het gebied van notuleren. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even hier

Volg mij op Instagram

Hier geef ik je een kijkje in mijn bedrijf en geef ik regelmatig hele handige tips die je helpen om nóg beter te notuleren!

“Greta heeft ons enorm goed geholpen met de cursus Leren Notuleren voor beginners. Ze heeft alle geduld en goede uitleg gegeven die wij nodig hadden. Wij kunnen door haar cursus zelfverzekerd aan de slag met het notuleren!” 

Amba Flex

Bedankt namens het team

“Door jarenlange ervaring en haar plezier in het werk weet Greta de kneepjes van het vak uitstekend over te brengen op haar cursisten. Het handige naslagwerk dat ik mee kreeg zal ik nog vaak gebruiken.” 

Jolanda de Kok

Office Manager

“Mijn ervaring over de eendaagse notuleertraining, die is gegeven door Greta. Helder, praktisch, to the point, toegespitst op de persoon en flexibel.

Bedankt hiervoor!” 

Teuna Bouwmeester

ZZP/MKB support – assistent – PA – organisator

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket