Je noteert álles, omdat je bang bent dat je iets mist.
Je bent úren bezig met de uitwerking van je verslag.
Je blijft maar wijzigingen terug krijgen, en daar word je onzeker van.

Mijn jarenlange ervaring heb ik gebundeld in een gratis e-book, waarin je in 5 stappen met meer vertrouwen leert notuleren.  

Na het downloaden krijg je een aantal mails met extra tips. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om en je kunt je altijd weer afmelden! 

Ik ben er van overtuigd dat als je weet hoe je moet notuleren en waar je op moet letten, dat notuleren dan veel gemakkelijker gaat. En misschien zelfs wel leuk wordt 😊.

Neem echt even de tijd om het e-book goed te lezen. Over het algemeen worden e-books een beetje gescand en dat is ook geen probleem natuurlijk, maar gun jezelf echt even om de praktische tips die ik voor je heb opgesomd even te lezen. Je hebt er absoluut iets aan.

Download gratis stappenplan

Download mijn gratis 5-stappenplan zodat je met meer vertrouwen efficiënter en beter gaat notuleren.

In het e-book leg ik je in 5 stappen uit waar je allemaal aan moet denken om dat te kunnen bereiken! 

Wat leuk dat je mijn e-book wilt downloaden

Vul hieronder je gegevens in dan zorg ik dat het naar je toe komt.

Ik wens je heel veel leesplezier toe met het e-book. Zijn er dingen onduidelijk voor je stuur me dan gerust een mail, of stuur een DM via Instagram of LinkedIn. Ik reageer dan zo snel mogelijk op je!

Ook vind ik het altijd superleuk om te horen of je iets hebt gehad aan mijn e-book.

Nog even voorstellen…

Mijn naam is Greta Jordens. Ik ben getrouwd en ben trotse moeder van een dochter en een zoon én trotse eigenaar van nóg een bedrijf: Allround Support. Al 35 jaar notuleer ik de meest uiteenlopende vergaderingen en geef ik 1-op-1 trainingen notuleren aan managementondersteuners.

Het is mijn missie om er voor te zorgen dat steeds meer managementondersteuners met meer vertrouwen efficiënter gaan notuleren. Want als je eenmaal weet hoe het werkt dan kan notuleren zelfs leuk worden! En hoef je er niet meer tegenop te zien. Hiervoor bied ik een online cursus Notuleren kun je leren aan, maar je kunt bij mij ook een 1-op-1 training notuleren volgen, helemaal op maat. Daarnaast bied ik een 1-op-1 notuleer VIP-programma aan. In dit programma ben ik 3 maanden je steun en toeverlaat en je coach op het gebied van notuleren. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even hier

Volg mij op 

Hier neem ik je mee in mijn leven en mijn 2 bedrijven en geef ik regelmatig hele handige tips die je helpen om nóg beter te notuleren!

“Greta heeft ons enorm goed geholpen met de cursus Leren Notuleren voor beginners. Ze heeft alle geduld en goede uitleg gegeven die wij nodig hadden. Wij kunnen door haar cursus zelfverzekerd aan de slag met het notuleren!” 

Amba Flex

Bedankt namens het team

“Door jarenlange ervaring en haar plezier in het werk weet Greta de kneepjes van het vak uitstekend over te brengen op haar cursisten. Het handige naslagwerk dat ik mee kreeg zal ik nog vaak gebruiken.” 

Jolanda de Kok

Office Manager

“Mijn ervaring over de eendaagse notuleertraining, die is gegeven door Greta. Helder, praktisch, to the point, toegespitst op de persoon en flexibel.

Bedankt hiervoor!” 

Teuna Bouwmeester

ZZP/MKB support – assistent – PA – organisator

Stay Allround pakket

Get Allround pakket

Be Allround pakket

Stay online pakket

Get online pakket

Be online pakket

Stay Connected pakket

Get Connected pakket

Be Connected pakket