programma

We starten de dag met de behandeling van een stukje theorie. Dit gebeurt op een interactieve manier, zodat er voldoende ruimte is om vragen te stellen en eventuele problemen voor te leggen. Je ontvangt veel handige tips en trucs en we verstrekken diverse checklisten die het voorbereiden op een vergadering en het uitwerken van de notulen vereenvoudigen. Na het bespreken van de theorie gaan we aan de slag met door jou ingebracht (geanonimiseerd) materiaal óf met onze cases (op papier en aan de hand van DVD materiaal van Schoevers). Je krijgt diverse vergaderingen te zien, die je ter plekke uitwerkt. Deze worden vervolgens gezamenlijk besproken.

We werken de notulen normaal gesproken op papier uit (door ons verstrekt), maar je mag uiteraard ook je eigen laptop meenemen.

duur

De dag begint om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Rond 10.30 en 14.30 uur wordt er een korte koffie/thee pauze gehouden. Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt er een heerlijke lunch verzorgd, waarbij rekening wordt gehouden met dieetwensen.

locatie

Vergader- en trainingsruimte van Allround Support Groep:
Deventerstraat 552 B
7325 XZ APELDOORN

contact 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over onze training leren notuleren? Neem dan contact met ons op